ДРУГИ ПРОДУКТИ

Импулсното заваряване е нова технология, при която се избягват вълните ивредните лъчения,  пести се ел. енргия и резултатът е шев с голяма здравина и прецизност. С пневматична система за притискане и програми за настройка на времето за нагряване и охлаждане, прави машината удобна и лесна за работа.

Ламинатори Kala

Машината за заваряване на винил и PVC материали е малка, лека, лесна и удобна за работа. Притежава сензор чрез който се поддържа постоянна температура по време на целия  работен процес. Резултатът е здраво и бързо заваряване без да се изпозва лепило. Дисплеят показва температурата и настройката за скорост.

Ламинатори Kala

Система за изрязване на листово фолио в големи количества. Рязане на контур без оператор на самозалепващи листове, картон, щампи, етикети, визитки и др. От 40 до 120 листа. 3 части: подаваща тава, режещ плотер и изходна тава. 

Универсални принтери JK T-shirt

Машината за поставяне на капси дава възможност за лесно и бързо справяне с процеса и използване на елементи от различен материал с диаметър от 6,35 мм, до 18,2 мм. Има различни и много удобни приставки. Първо пробивате дупката, а след това поставяте и монтирате капсата с едно натискане на ръчката. 

Капсачка

Предлагаме немски и китайски термо преси с размери от 38х38 см, нагоре. Тези машините са автоматични и притежават електронно регулиране на температурата и времето за работа. Максималната температура на загряване е 260 градуса. 

Secabo TC7.jpg

Brotherjet Artis 3000 T и Artis 5000 T са принтери за директен печат върху текстил с работна площ А3+ и А2+. Скоростта на печата им е 3 мин за А4 и 5 минути за размер 51*70 см. Идеални са за печат върху всякакъв вид текстилен мателиал, памук и полиестер. Глави DX5/7.

Принтер за директен печат JK 1900 UV LED A3+

2018 АРТИСДЖЕТ