РЕЖЕЩИ ПЛОТЕРИ

Logo_skyjet.jpg
V48 (1).png

SKYJET модел V24 и V48, са истински представители на последните новости в технологията на режещите плотери с 2000 гр. натиск, WI-FI безжична връзка, TOUCH SCREEN дисплей, вход за USB flash памет, LED вградено осветление, PHOTO камера за четене на пасери и рязане по контур.

Режещи плотери Roland

Японските режещи плотери на Roland са съвременния хит в сферата на външната реклама. Системата им за изрязване по контур е напълно съвместима с всички принтери от тази марка, имат удобен и многофункционален плъгин с уникални функции за обработка и подготовка.

Режещи плотери Graphtec

Режещите плотери с марка Graphtec са професионални и стабилни машини, познати на Българския пазар, като най- висококачествените машини за изрязване на фолио, със сензор за пасери, фотоклетки и плъгин за Corel и Adobe. Внасяме марката от 2002 година. 

Режещи плотери JK

​Практичният режещ плотер JK е относително нов на световния пазар. Той има всичко, от което се нуждае един производител на реклама. Четитрите модела са снабдени със стойка, покривало, имат USB вход и отлични характеристики за работа. Машината работи с ArtCut  софтуер.

2020 MR.PLOTTER